Angstforløb

Angstforløb hos Sjøgreen Terapi vil forandre din måde at håndtere din angst på, hvordan du tænker om din angst og ikke mindst hvor meget tid du bruger på at tænke på din angst og kommende angstanfald

Angstforløb med metakognitiv terapi

Angstforløb med metakognitiv terapi er for dig, som ønsker at få kontrollen tilbage i dit liv.
Metakognitiv terapi er skabt til dig, som søger klare konkrete anvisninger på, hvad du skal gøre for at overvinde din angst.

Fordelen ved at tilmelde dit mit angstforløb er, at jeg kan sammensætte sessionerne individuelt til dig, sådan at samtalerne er tilrettelagt ud fra lige præcis din situation.

Jeg har sammensat 6 individuelle sessioner i et angstforløb, hvor jeg anbefaler at du kommer 1 gang om ugen de første 3 gange. Herefter vil der typisk gå 2-3 uger imellem sessioner.

Angstforløb med 6 sessioner bruges til at reducere din angst så meget, at du har genvundet kontrollen i dit liv, og ikke lader dig styre af dine tanker om din angst.

Sessionerne vil handle om dig og dine tanker. Det betyder, at jeg snakker med dig om dine tanker, hvilke tanker du har om din angst og vil guide dig gennem nogle øvelser, som både her og nu, men også på sigt, ændrer din måde at tænke om din angst på. Det betyder, at måden jeg snakker med dig på, og igennem øvelser, ændres dine metakognitive strategier i hjernen, så din angst fjernes eller i hvert fald reduceres kraftigt.

Hvorfor er metakognitiv terapi effektivt mod angst?

Metoden er relativ ny indenfor psykologien, da den gør op med tankegangen, at vi skal bearbejde fortiden, for at have det godt i nutiden. Det er et markant opgør med psykologiens måde at behandle psykiske lidelser på. Metoden anvender jeg i min praksis både fordi jeg oplever at metoden reducere psykisk lidelse markant, men også fordi den giver dig et ændret mindset, som du helt sikkert vil have stor glæde af.

Metoden er effektiv, fordi den hurtigt giver dig oplevelsen af kontrol over dine tanker. Du vil relativt hurtigt opleve, at dine bekymringer bliver reduceret og dermed en større trivsel.

Jeg vil for det meste allerede ved første session, afkode din hjernes tankestrategier og arbejde med nye strategier, så du oplever en forbedring me det samme.

Hvorfor vælge metakognitiv terapi?

6 sessioner – pris 5700 kr.