Hvad er metakognitiv terapi?

Her vil jeg beskrive hvad metakognitiv terapi er og hvilke fordele det kan have for dig

Stine Sjøgreen holder kursus om tankemylder

Metakognitiv terapi er for dig, som ønsker at få kontrollen tilbage i dit liv. Metakognitiv terapi er skabt til dig, som søger klare konkrete anvisninger på, hvad du skal gøre for at overvinde din stress, angst eller psykisk mistrivsel generelt.

Hvorfor vælge Metakognitiv terapi hos Sjøgreen terapi?

Fordi du opnår en betydelig ændring af din livskvalitet og lærer at bruge din psykologiske værktøjskasse. Ikke mindst at lære at mestre den, sådan at du hjælper dine helbredsproblematikker.
Du får redskaber med dig, som du løbende i din hverdag kan bruge – dvs. at redskaberne bliver en vaccine mod stress og angst, ikke kun nu og her, men også på sigt. Du lærer også at genvinde kontrollen i dit liv og ikke lader tankerne overtage styringen.
Din mentale sundhed kommer i balance og du vil opnå et langt større overskud i hverdagen.

Er individuel Metakognitiv terapi noget for dig?

Mit svar til dig: Sandsynligvis ja! Fordi uanset om du lider af stress, angst, depression eller kæmper med dårlige tanker om dig selv, som forårsager psykisk ubehag, så får de fleste mennesker det markant bedre ved individuelle samtaler. 

Typiske symptomer, hvor Metakognitiv terapi kan hjælpe dig:

Du vil gerne opnå:

Hvor finder du det? inde i dig selv, men ikke alene. For lige nu kæmper du sikkert med bekymringer, der er svære at styre og ude af kontrol. Du forsøger at kæmpe imod dine mange tanker, og oplever måske at lige meget hvad du gør, så hjælper det ikke på dit tankemylder. Derfor har du brug for redskaber til at håndtere det.