Om mig

Jeg ejer Sjøgreen Terapi, og står for alle samtaler med dig. Samtalerne foregår i Slagelse. Du vil møde en erfaren terapeut, som gennem mange år har haft klienter i samtaleterapi, men har siden 2017 arbejdet mere fokuseret med metakognitiv terapi

Fotografi af Stine Sjøgreen

Om Stine Sjøgreen

Jeg er 43 år gammel, mor til 2 børn og forsøger at leve så simpelt et liv som muligt. Jeg er selvstændig med store ambitioner for min virksomhed i terapien, foredrag og kurser. 
I perioder påtager jeg mig opgaver som underviser og censor på pædagoguddannelsen, hvor jeg er tilknyttet flere steder på Sjælland. Jeg kan godt lide at komme ud og snakke med de studerende og på den måde have en føling med, hvilke pædagogiske og psykologiske udfordringer praksis står overfor. Det lærer jeg rigtig meget af, da jeg selv begynder at reflektere over nye teorier og dilemmaer. 
 
Mit arbejde baserer sig på nyere psykologiske metoder om mistrivsel. Her har metoden metakognitiv terapi vist rigtig gode resultater til både behandling af angst og stress og generelt mistrivsel og reducering af tankemylder.

Erfaring og uddannelse

Dette kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig med redskaber til at løse livets udfordringer mere konstruktivt og lære dig igennem terapien at få større livsglæde, mindre bekymringer og mere overskud.

Det er vigtigt for mig at du oplever og mærker, at jeg tager min opgave i behandlingen meget alvorligt. Uanset hvilken psykisk belastning du kommer til mig med, så er jeg din bevidner og sparringspartner i processen, som hele tiden skal agere professionelt. Jeg sørger for strukturen i samtalerne, så du kan slappe af og tale frit. Jeg mener, at én af mine vigtigste opgaver som din bevidner er, at arbejde terapeutisk og psykologisk ud fra veldokumenterede teorier og metoder.

Du vil møde mig meget åbent og ærligt med en stor viden i den menneskelige udvikling og med indspark til din måde, at leve dit liv på. Jeg bestræber mig på ikke at være dommer i dit liv, men være nysgerrig på dine værdier og forståelse, og hvilke forandringer du gerne vil opnå. 

5 hurtige om mig

Udendørs fotografi af Stine Sjøgreen

Introduktion til Sjøgreen Terapi