Pral away

Stine Sjøgreen terapi holder kursus om tankemylder

Hvad ville der egentlig ske med verden, hvis vi havde ‘lov’ til at sige “Jeg er perfekt”? Ville der gå noget af naboen, kollegaen, dine venner eller dig selv, ved at Du turde sige, hvad du er god til?

AT PRALE!

Er Du selv god til at prale af alle de ting, som Du er god til? 

Ofte tør folk ikke og mange er bange for at virke for meget, når de gør det. Jeg tænker tit på, hvordan psykiske lidelser måske ville fylde mindre i samfundet, hvis vi fra barns ben af, fik lov til at prale af de ting, vi er gode til, og faktisk fik lov til at sige “Jeg er perfekt”. Tænk engang hvad det ville gøre ved mange menneskers følelse af, ikke at være gode nok.

HVAD ER JEG GOD TIL?

 Andre folks meninger og holdninger til mig påvirker mig følelsesmæssigt meget meget sjældent. Jeg er dermed heller ikke bange for den populære Jantelov, da det vigtigste i livet for mig, er at have det godt – uanset hvad andre synes og hvad Janteloven synes. Jeg ved hvad jeg er god til, og er ikke bange for at sige det højt – hverken her, på de sociale medier eller i andre kontekster.

Jeg synes at Du skal tænke over, hvad du faktisk er god til, og endnu bedre ville det være, hvis du kunne sige om dig selv “Jeg er perfekt”. Det føles vidunderligt at sætte sig selv så højt op på listen. 

Jeg vil gerne kickstarte og fortælle hvad jeg er god til:

Jeg er pisse go´til at sætte ting i gang. Jeg er ‘entreprenøren’ der ikke tænker så meget over konsekvenserne, men handler i nuet og GØR det. Jeg er en inspirator for mine klienter og mine studerende, både under vejledning men også i selve undervisningssituationen, netop fordi jeg er underholdende og har masser af energi. 

Sådan – det føles godt.

Jeg smider lige lidt ekstra på toppen med et brev jeg har modtaget fra en tidligere klient:

De bedste hilsner

Stine Sjøgreen

Stine Sjøgreen

Jeg kan hjælpe dig med redskaber til at løse livets udfordringer mere konstruktivt og lære dig igennem terapien at få større livsglæde, mindre bekymringer og mere overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *