Stine kan du fjerne mine tanker?

Fotografi af Stine Sjøgreen

Om JEG kan fjerne dine tanker? Svaret kan svares kort: Nej! Hvis jeg kunne, så havde jeg nok et større millionbeløb stående på kontoen. Hvis jeg kunne, så gjorde jeg det gerne, for de der tanker – ja de kan virkelig udløse en psykisk smerte så voldsomt, at det kan resultere i angst og depression. 

Stine Sjøgreen 

“Stine Sjøgreen hvad kan du så?”

Jeg blev ringet op i går af en meget frustreret mor, som var ked af det og desperat efter at nogen kunne hjælpe hendes datter på 17 år. 

Jeg blev spurgt, om jeg kunne fjerne tanker. 

Det er ikke første gang jeg bliver spurgt om det. For folk er nogen gange så bange for deres tanker, at det kan give dem følelsen af, at tankerne har overtaget hele deres liv. De er bange for at tankerne skal blive virkelighed. Bange for at tankerne overtager hele kontrollen og hele deres liv.

Tankerne kan meget ofte føles ustyrlige, ukontrollerbare og faktisk kan der foregå så mange indre dialoger i tankerne, at du måske helt glemmer virkeligheden, overser at maden brænder på, hører ikke dine børns kalden og bare føler at du står inde i en osteklokke. En osteklokke så tyk, at du ikke kan træde ud af den og være en del af virkeligheden. 

Tankerne har overtaget – er det muligt?

Ja det er muligt! Og hvis du oplever at dine tanker gør at du ikke er nærværende i nuet, ikke kan være deltagende med nærvær og arrangement – enten på studiet, på arbejdet eller i familien, så er du ikke alene. Tankerne oplever mange forhindrer dem i at være en del af virkeligheden – netop fordi at de overtager personens liv og sætter dagsorden for det psykiske helbred.

Hvad jeg kan hjælpe med!

Stine Sjøgreen kan ikke fjerne sine egne tanker, dine tanker, dine børns tanker eller naboens tanker. Men jeg kan hjælpe dig med at få kontrol over dine tanker. Ganske enkelt ved at arbejde med din måde at tænke på, og den vej igennem strategier.

SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende og høre hvad jeg kan gøre for dig enten ved at bruge kontaktformularen, skrive til info@sjogreenterapi.dk eller ringe på 31 36 28 02.

Kig evt. under terapiformer om du finder noget interessant. 

De bedste hilsner

Stine Sjøgreen

Stine Sjøgreen

Jeg kan hjælpe dig med redskaber til at løse livets udfordringer mere konstruktivt og lære dig igennem terapien at få større livsglæde, mindre bekymringer og mere overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *